Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

 83ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής» της Ε.Μ.Ε.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπ’αριθμ. Φ15/115932/Δ2 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο 83ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε. κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 12:00-14:00, με την ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και ενός μαθηματικού με την ονομασία «Ο ΘΑΛΗΣ».

Ειδικά για τη φετινή σχολική χρονιά λόγω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, ο 83ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του σχολικού ωραρίου για τους ενδιαφερόμενους μαθητές, που θα δηλώσουν συμμετοχή, με την ευθύνη του Διευθυντή της σχολικής μονάδας και ενός Μαθηματικού.

Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και των Β’ και Γ’ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που φοιτούν μέχρι και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Οι μαθητές της Α΄τάξης του Γυμνασίου, θα μπορούν να συμμετάσχουν και φέτος, στον τοπικό Διαγωνισμό   «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΛΗΣ»,  που διοργανώνεται από το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, θα υποβληθούν από το σχολείο που φοιτούν στην ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής   http://emethes.gr

..................................

Περισσότερα εδώ :  Νομαρχιακή Επιτροπή του 83ου ΠανελλήνιουΜαθητικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής» της Ε.Μ.Ε. και Εξεταστικά Κέντρα..

Φόρμα για τους μαθητές της Α΄τάξης του Γυμνασίου, θα μπορούν να συμμετάσχουν και φέτος, στον τοπικό Διαγωνισμό   «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΛΗΣ»


Θέματα Μικρού Θαλή 2021

Θέματα Μικρού Θαλή 2020

Θέματα Μικρού Θαλή 2019